Duurzame oplossingen

Duurzaam ondernemen

Zonne-Energie

Warmtepomp

Warmtepomp

Aangename warmte in de winter, verfrissende koeling in de zomer en warm- watercomfort. Dat kan met de Nefit EnviLine lucht/water warmtepompen. Deze warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht waarmee uw woning zowel verwarmd als gekoeld kan worden. Een duurzame totaaloplossing waarmee u enorm kunt besparen op uw energiekosten.

Nefit EnviLine is geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw en heeft geen grondbron nodig. Zelfs bij een buitentemperatuur van -20°C haalt deze nog warmte uit de buitenlucht. De innovatieve EnviLine warmtepompsystemen zijn de ideale oplossing voor duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen.

OVER WARMTEPOMPEN

Een warmtepomp is een innovatief systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Met die warmte kan uw woning verwarmd worden, maar ook gekoeld. Daarbij kan een warmtepomp uw woning van warm water voorzien. Omdat de buitenlucht een onuitputtelijke energiebron is die u niets kost, en er alleen elektriciteit nodig is om de warmtepomp te laten werken, hoeft u helemaal geen gas meer te verbruiken. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. 

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Het grootste voordeel van een warmtepomp is dat vooral gratis energie uit de buitenlucht wordt gebruikt. Het gebruik van fossiele energie wordt tot een minimum beperkt. Zeker wanneer de warmtepomp wordt gecombineerd met duurzame zonne-energie, in de vorm van een PV-systeem voor elektriciteit en zonnecollec- toren voor warm water. Dan is een energieneutraal en zelfvoorzienend systeem binnen bereik. Zo kan makkelijk

INTERESSE IN EEN NEFIT ENVILINE WARMTEPOMP?

Wilt u graag meer weten over de voordelen van een Nefit EnviLine warmtepomp, neemt u dan gerust contact (link met contactformulier) met ons op. Wij kunnen voor u de besparingsmogelijkheden in kaart brengen, en u vertellen of u mogelijk in aanmerking komt voor subsidies of belastingvoordeel.