BESPAAR MET ONZE DUURZAME EN CO2-VRIJE WARMTEPOMP!
Is huidige HR-ketel zo’n 12 tot 15 jaar oud? Dan bespaart onze nieuwste waterpomp per jaar tot €199,- aan energiekosten. Neem contact met ons op, we adviseren u graag!

Waarom P. Visser & Zonen?

Technisch installatiebureau voor particulieren

P. Visser en Zonen is in 1903 in Zevenhuizen opgericht door P. Visser, de grootvader van de huidige eigenaar Fred S. Visser. Aanvakelijk ging het vooral om verwarmingsinstallaties in de kassenbouw. Daarmee bouwde de firma al snel een goede reputatie op in Zevenhuizen en omgeving.

Het duurde niet lang tot het werkgebied werd uitgebreid met installaties voor particulieren en bedrijven. Tot ver buiten de regio werd de naam P. Visser en Zonen een begrip op installatiegebied.

Verwarming

Duurzaamheid, dat is tegenwoordig een kernbegrip. En als het aan P. Visser en Zn ligt geldt dat zeker voor verwarming. We adviseren u graag.

Ventilatie

U weet vast de temperatuur in uw huis wel, maar hoe is het gesteld met uw binnenklimaat? In veel woningen is de lucht binnen ongezonder dan buiten.

Duurzaam

Installatiebedrijf P. Visser en Zn  staat voor duurzaam ondernemen. Dat uit zich bij ons op allerlei gebieden, zoals het scheiden van afval en het gebruik van duurzame producten.

Vacature
projectleider m/v

Als projectleider draag je zorg voor de juiste kwaliteit van de projecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van je team van monteurs.

Profiteer nu van de Energie-Investerings-Aftrek (EIA) met onze warmtepompen!

Profiteert u niet alleen door besparing op de energie kosten, maar ook doordat u onderneming minder inkomsten- of vennootschap belasting hoeft af te dragen. We informeren u graag.

Zevenhuizen

0180 – 63 12 06
Dorpsstraat 167-169
2761 AR Zevenhuizen
info@visserverwarming.nl