CV-ketel

CV-ketel advies

CV-ketel vervangen

Onderhoudscontract

Veel gestelde vragen

CV-ketel

Een centrale verwarmingsketel (of cv-ketel) is een belangrijk onderdeel van een klimaatbeheerssysteem. Afhankelijk van het type ketel wordt door middel van warm water uw huis verwarmd. P. Visser en Zn biedt met haar klimaatoplossingen altijd de best passende, betaalbare en energiezuinige CV-installatie, afgestemd op uw persoonlijke woonwensen- en situatie.

Bent u op zoek naar een nieuwe CV-Ketel? P. Visser en Zn levert een groot assortiment CV-ketels tegen vaste lage prijzen. U kunt bij ons kiezen uit een HR-ketel, een houtgestookte ketel of een elektrische ketel.

All-in service

Wie bij P. Visser en Zn een CV-ketel koopt, betaalt de prijs die in de offerte staat. Dat betekent: geen kosten achteraf en een complete service. De monteur neemt uw oude ketel mee, plaatst en installeert de nieuwe ketel, sluit de thermostaat aan en zorgt dat het systeem geheel gevuld is. Uiteraard gaat hij niet weg voordat gecheckt is of alle aansluitingen correct zijn en er nergens iets lekt.

Wij geven u graag extra informatie en advies over uw huidige of gewenste CV-Ketel. Bel 0180-631206 of maak gebruik van het contactformulier