Duurzame oplossingen 

Warmtepomp

Zonneboiler

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op. Onafhankelijk van energieleveranciers, want de zon schijnt overdag altijd. En dat betekent gratis stroom. Als u stroom afneemt van uw energieleverancier krijgt u uiteindelijk de rekening gepresenteerd.

De zon is een onuitputtelijke bron van duurzame energie. Zonne-energie is niet schadelijk voor het milieu. Voorbeelden van duurzame energie zijn windmolens en zonnepanelen. Olie, kolen en gas zijn voorbeelden van energie die wel opraken én schadelijk zijn.

Dankzij de zonnestroom zal uw huis beter verkoopbaar worden tegen een hogere prijs. Bovendien krijgt uw huis een hoger energielabel. Als de nieuwe huiseigenaar geen prijs stelt op de panelen, dan verhuist u de zonnepanelen inclusief de subsidieregeling gewoon mee.

Dankzij diverse subsidieregelingen voor Duurzame Energie krijgen eigenaren van zonnepanelen tot wel 15 jaar lang subsidie of/en een aanschafsubsidie. Zo verdient u de investering dus nog sneller terug.

Als u een set zonnepanelen plaatst, ontvangt u direct belastingvoordeel. U wekt namelijk zelf energie op. Hierover betaalt u geen belasting, in tegenstelling tot de energie van het energiebedrijf. Bij een gemiddeld gebruik van 3.500 kWh kan uw besparing oplopen tot ruim 450 euro per jaar.

Voorbeeld: Zonnepanelen voordeel berekenen
Zonnepanelen meer informatie & advies

Wij geven u graag advies over uw wensen en de mogelijkheden van zonnepanelen.
Bel met onze servicedesk 0180-631206 of maak gebruik van het Contactformulier