Contracten

Nieuws

Contact

Contracten

Onderhoud kan plaatsvinden op regiebasis of op basis van een onderhoudscontract.

Onderhoud op regiebasis houdt in dat u na uitvoering van de werkzaamheden een factuur ontvangt van de gemaakte uren en eventueel gebruikte materialen.

Bij P. Visser en Zn heeft u ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Als u kiest voor deze mogelijkheid wordt uw ketel regelmatig geïnspecteerd, onderhouden en schoongemaakt. Bovendien komen we bij een storing aan het toestel bij u langs. Door regelmatig onderhoud is er minder kans op storingen en levert uw CV-ketel een beter rendement.

Met het onderhoudscontract krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Een onderhoudsmonteur van P. Visser en Zn verricht periodiek onderhoud, uitgevoerd door een onderhoudsmonteur. Dat is nodig voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van uw CV-Ketel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurt, uitgezonderd de materiaalkosten, vallen binnen uw contract.

Klantenservice

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie of advies? Onze service medewerkers helpen u graag! Vul het contactformulier in op onze website of maak telefonisch een afspraak. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Storing melden

Het melden van storingen kunt u telefonisch doen. Het is van belang dat wij zo veel mogelijk gegevens hebben betreffende de storing. Op deze manier kunnen wij zo gericht mogelijk de juiste oplossing bieden.