CV-ketel

CV-ketel advies

CV-ketel vervangen

Onderhoudscontract

Veel gestelde vragen 

CV-ketel vervangen

P. Visser en Zn kan binnen 48 uur uw CV-ketel vervangen!

U wilt uw CV-ketel vervangen? Dat kan voordelig zijn als uw huidige ketel technisch gezien zijn efficiëntste tijd heeft gehad, of als de aanschaf van een nieuwe ketel economisch aantrekkelijk is. Een oude CV-ketel vervangen voor een nieuwe moderne HR-ketel, verdient u snel terug door lagere stookkosten. P. Visser en Zn helpt u graag met de vraag of uw CV-ketel vervangen voordeliger is.

Uw CV-ketel vervangen inclusief montage

Als blijkt dat het gunstiger is om uw huidige CV-ketel te vervangen voor een nieuwe, zal P. Visser en Zn deze ook voor u monteren. Deze plaatsing vraagt vakkennis en ervaring. Onze monteurs hebben allemaal de benodigde certificaten en vakkennis waardoor wij uw CV-ketel snel en vakkundig kunnen vervangen.

Spoedvervanging van uw CV-ketel nodig?

Uw CV-ketel is kapot. Repareren is relatief duur of niet mogelijk? Kortom, u heeft snel een nieuwe ketel nodig. Bel ons op 0180-631206, dan regelen wij voor u een spoedvervanging! U heeft gegarandeerd binnen 48 uur een nieuwe CV-ketel*. Spoedvervanging biedt meerdere typen ketels tegen scherpe prijzen. Onze adviseur vertelt u precies welke ketel bij uw huishouden past. Nog géén klant van P. Visser en Zn? Welkom, wij helpen u graag!
*Bekijk hier de voorwaarden van Spoedvervanging.

Wij geven u graag extra informatie en advies over het vervangen van uw CV-ketel. Bel met onze servicedesk 0180631206 of maak gebruik van het contactformulier