Duurzame oplossingen

Warmtepomp

Zonneboiler

Zonnepanelen

Warmtepomp

P. Visser en Zn in een echte warmtepompspecialist. Wij bouwen al vele jaren warmtepomp installaties voor woningen, en bedrijfspanden. Of het nu gaat om een bodemgekoppelde installatie, of een luchtwater warmtepomp, wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen.

Luchtwater warmtepomp

Een luchtwater warmtepomp is een zeer efficiënte en duurzame manier om warmte op te wekken. Door het afkoelen van de buitenlucht komt er warmte vrij, die weer kan worden gebruikt voor het verwarmen van een woning of bedrijf. Met een luchtwater warmtepomp is het zelfs mogelijk om een zwembad te verwarmen.

Bodemwisselaar

Uw huis en/of bedrijf verwarmen met aardwarmte kan door middel van een warmtepompsysteem dat gekoppeld is aan een bodemcollector of bodemwisselaar. Door de bodem verder af te koelen kan in de winter met de vrijgekomen warmte de woning of het bedrijfspand worden verwarmd. In de zomer wordt de afgekoelde bron gebruikt om het pand te koelen. Een uiterst efficiënte manier van koeling, die vrijwel geen extra energie kost. Ten opzichte van een traditionele airconditioning levert dat een forse besparing op.

Al meer dan tien jaar bouwen wij brongekoppelde warmtepomp installaties voor woningen en bedrijven. Het bouwen van dergelijke installaties vergt de nodige ervaring en P. Visser en Zn heeft deze ervaring en kennis ruimschoots in huis.